Uppdatering av WordPress till 3.2.1Uppdatering av WordPress till 3.2.1Uppdatering av WordPress till 3.2.1Uppdatering av WordPress till 3.2.1

Posted by Robert | juli 13, 2011 0


Webbfabriken informerar – Uppdatering av WordPress till 3.2.1

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på en och samma gångDetta är en så kallad underhållsrelease som fixar b.la. några problem relaterade till JSON samt även uppdatering av temat twenty ten.

När ni loggar in på er WordPress blogg ser ni ett meddelande om att uppdatering finns och är version 3.2.1. Detta ser ni bara om ni har version 3.2 installerad.

Vi har testat de flesta och mest vanliga plugin och inte sett att några skapar problem med denna uppdatering. Använder ni plugin qTranslate kan den dessvärre sluta fungera. Vi kan tillfälligt åtgärda det med en patch så kontakta oss om du använder pluginet.

 

Hälsningar

Webbfabriken wordpress team

[divider_top]

Webbfabriken har många års erfarenhet av webbdesign och hur man skapar dynamiska, trevliga och lättlästa hemsidor och nätbutiker. Vi utvecklar både egna lösningar, anpassar färdiga eller arbetar i CMS system såsom WordPress.

Leave a Reply

Articles you may be interested

Det populära publiceringsverktyget Wordpress 4.2 är ute
Skatt på domäner i Sverige

SKATT INFÖRS PÅ DOMÄNER I SVERIGE

Posted on Apr 1, 2015 in Okategoriserade | no responses

2014-11-19 10.29.25

Nya SUDIO in-ear hörlurar

Posted on Nov 27, 2014 in Allmänt | one comment