Apple öppnar Sveriges första Apple-butik

Posted by Robert | september 7, 2012 21

Den 15 september kl 10.00 öppnar Apple sin första butik i Sverige, Täby centrum.
Varför just Täby ute på landet?

Man undrar ju om Apple kanske inte hittade en ledig yta inne i Stockholm och blev tvungen att söka sig ut på landet? ; Det är väl fler potentiella köpare inne i Stockholm City än 5 mil ut på landet??

;

Blogg_AppleStoreReklam ;
Bild från Apple reklamutskick

Snart öppnar Apple Store, Täby Centrum, där du kan handla, provköra våra produkter, få svar på dina frågor, delta i kostnadsfria workshops och mycket mer. Kom in och bekanta dig med iPad, iPhone, Mac och iPod. Få ut så mycket som möjligt av din nya Mac med One to One. Du kan även träffa vårt företagsteam. Om du är en av våra 1 000 första kunder får du dessutom en T-shirt utan kostnad.*

– Skriver Apple i sitt utskick

Apple skriver vidare:

One to One

One to One är för dig som är ny på Mac. Här hjälper vi på Apple Store dig att komma igång och visar dig sedan allt du behöver veta för att komma vidare.

;

Personal Setup

Vi hjälper dig att få fart på din nya Apple-produkt innan du ens lämnat butiken. Sedan hjälper vi dig vidare i kostnadsfria workshops för nya användare på olika nivåer.

;

Har du tekniska frågor?

I vår Genius Bar får du gratis rådgivning och suverän teknisk support. Ett Genius kan göra felsökningar och reparationer på plats i butiken.

;

;

Här finns det några saker som alla andra affärer borde ta sig en funderare på och det är One to One och Personal Setup. Dessa finns för att hjälpa sina kunder slutföra sitt köp. Att Apple satsar på kundservice och kvalité märks som vanligt medans andra stormarknader som Elgiganten, MediaMarkt och Expert fortsätter hamna långt ner på kundvänlighet och kunnande. Som kund i en bilaffär tar man sig tid inför ett köp och frågar allt möjligt innan man bestämmer sig.

21 Responses

Leave a Reply

latest posts from Okategoriserade

Libratone Q ADAPT med lightning kontakt för iPhone

Fnatic Rush Pro är tangentbordet av gamers för gamers

Posted on Nov 21, 2016 in Blogg | no responses

Skatt på domäner i Sverige

SKATT INFÖRS PÅ DOMÄNER I SVERIGE

Posted on Apr 1, 2015 in Okategoriserade | no responses

Articles you may be interested