Idag blir det besök hos Samsung Service

Posted by Robert | november 22, 2012 0

Som ni kanske redan vet så råkade jag tappa min nyinköpta fina Samsung Galaxy Note 2 på handfatet hemma i huset. Detta gjorde att glaset sprack och även om det går att använda mobilen så känns det jättetråkigt. Jag var så nöjd med mobilen och blev så besviken på mig själv när jag efter en vecka förstör den.

Nu har Samsung fått hem nytt glas så de kan byta den och idag blir det ett trevligt besök hos Samsung Service i Kista. Det roliga här är att de sitter i samma hus som Ericsson Mobile Communuications fanns i och där jag jobbade under 90 talet. Det ska bli kul att se huset igen och hur det ser ut idag 20 år senare.

Hörs senare kära läsare

 


Leave a Reply

latest posts from Allmänt

asus_zenwatch_3_gunmetal-with-brown-leather-17
FNATIC-GEAR-MUS1

Fnatic Flick G1 mus för gamers av gamers

Posted on Nov 23, 2016 in Blogg | no responses

FNATIC-RUCH-PRO-TANGENTBORD-2

Fnatic Rush Pro är tangentbordet av gamers för gamers

Posted on Nov 21, 2016 in Blogg | no responses

Articles you may be interested