IOS 6.1.3 sätter stopp för jailbreakverktyget Evasi0n

Posted by Robert | februari 25, 2013 0

Är ni en av dem som rootar er iPhone eller jailbreakar den för att få tillgång till fler funktioner och komma nära ens kärna. Det finns en del intressanta appar att kunna köra på en iPhone t.ex. appen Vemringde. Den appen gör det möjligt att på en Andriod mobil snabbt se vem det ringande mobil- eller telefonnumret hör till.

Men nu rapporterar den amerikanska affärstidningen Forbes att nya betaversionen av iOS 6.1.3 åtminstonde täppper till ett av de säkerhetshål som används av jailbreakverktyget Evasi0n.

En av utvecklarna bakom verktyget, David Wang, säger att Apple nu åtgärdat buggen i hanteringen av tidszoner, som gjorde hacket möjligt. David säger vidare till Forbes att Apple troligen kommer fixa de flesta av de buggar de använt sig av.

Frågan är väl hur länge det tar tills Wang hittar nya buggar att nyttja för en jailbreak. Någon som vågar gissa?

Leave a Reply

Articles you may be interested