UEFA Champions League och ett kul spel

Posted by Robert | april 10, 2013 0

Våren är nära och så även uteserveringen

Vem längtar inte till sommaren just nu? Våren finns där någonstans och man börjar se industriella spår efter våren när kaféer och restauranger så smått börjar med sin uteservering. Rätt skönt att i sommar sitta utomhus och äta god mat och en riktigt kall öl, eller vin för de som gillar.  Själv gillar jag en stor kall öl 🙂

 

Heineken_Party_Entrance_MoviePoster_Multi_A1.indd

En kul sak att göra är att sitta och titta på Youtube på allt som finns där. Man förvånas varje dag över nya saker som kommer fram och får många visningar. Ofta är det rolig och kreativ reklam som dyker upp, något man kan skratta till. Såg att Heineken® har en häftig reklam ”Road to the Final” där ett lyckligt fan får en biljett till finalen till UEFA Champions League. Vi får följa med hans kamp mot klockan att ta sig till matchen i tid. Med en hel del fantasi, uppfinningsförmåga och påhittighet lyckas han komma dit i tid och kan sitta på Wembley strax före avspark.

En rolig och mycket underhållande sak i denna reklam är att man kan spela ett trevligt pinnballspel. Själva flipparna är spelarens tummar och man flippar iväg en kapsyl till en Heineken® flaska. Spelet är lätt att fastna vid. Hur många poäng kommer ni upp till då?

En mycket trevlig grej att spela fast det är svårt med en kal öl i handen samtidigt.


 

Sponsored Post

Leave a Reply

latest posts from Okategoriserade

Libratone Q ADAPT med lightning kontakt för iPhone

Fnatic Rush Pro är tangentbordet av gamers för gamers

Posted on Nov 21, 2016 in Blogg | no responses

Skatt på domäner i Sverige

SKATT INFÖRS PÅ DOMÄNER I SVERIGE

Posted on Apr 1, 2015 in Okategoriserade | no responses

Articles you may be interested