Slipp dyra Roaming kostnader på semestern

Posted by Robert | juni 13, 2013 0

Just nu är det många solsvultna svenskar som planerar sommarsemestern eller försommarens weekendresa.Många av dem som åker iväg kommer att oroa sig för höga roamingkostnader och känna sig frustrerade över att de inte kan kolla mejlen, kartan eller använda nätet som de är vana vid hemma. Därför lanseras Foggkortet, en tjänst som möjliggör internetaccess för plattor till fastpris över landgränser (10 GB data för 149 kronor per månad).

Surfa billigt eller gratis på semestern med Fogg kortet  - slipp dyra roaming kostnader på semester - läs på Sveriges största teknikblogg-Med ett Foggkort behöver du aldrig tänka på roamingkostnader utan kan leta efter restauranger, kolla kartan, läsa mailen eller uppdatera Facebook precis som vanligt när du är utomlands. Du betalar en fast kostnad och får aldrig några chockräkningar, säger Carl-Magnus Stenberg, grundare av Fogg.

Fogg är ett nystartat företag och till en början gäller Foggkortet i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Irland och Österrike, men ytterligare länder står i kö för att öppnas upp redan i juni (bl.a. Italien, Turkiet och Tyskland).
Fogg lanserades i december i en beta-version men nu är det möjligt för allmänheten att sätta upp sig på en väntelista för att få ett Foggkort lagom till semestern här: www.foggmobile.com

Om ni skaffar ett Foggkort och använt tjänsten under semester hör av er till mig sen och berätta hur det var att använda tjänsten så presenterar jag era åsikter här.

 

Leave a Reply

latest posts from Allmänt

ASUS VivoMouse_2
Världens första 802.11ac router kommer från ASUS - läs mer på Sveriges största teknikblogg

Världens första AC1900 router

Posted on Jun 13, 2013 in Allmänt | no responses

ms_scientist-chomper

XBOX ONE Microsoft nya ultimata spelkonsol

Posted on Maj 22, 2013 in Allmänt | one comment

Articles you may be interested

libratone-one-12-sponsored
asus_zenwatch_3_gunmetal-with-brown-leather-17

Nya lyxiga ASUS ZenWatch3 smartwatch

Posted on Nov 24, 2016 in Allmänt | no responses

FNATIC-GEAR-MUS1

Fnatic Flick G1 mus för gamers av gamers

Posted on Nov 23, 2016 in Blogg | no responses