Snygga fodral till iPad

Posted by Robert | september 11, 2013 0

Har fått händerna på ett snyggt iPad fodral från The Snugg

 

Vad jag gillar med detta fodral förutom det balla camouflage mönstret är att man kan vika ut det och sedan hålla fast den med ett speciellt resårband på insidan.

 

Själva fodralet är ett stabilt och välsytt fodral med flera snygga detaljer som höjer kvalitetskänslan. The Snugg finns i London och har flera bra och snygga fodral på sin hemsida www.thesnugg.com där du enkelt kan göra din beställning och få det levererat till din brevlåda.

 

Själva iPad fodralet har ett snyggt camouflage mönster i ljusa gröna och beige färger med en mörkare beige färg runt om. Den beige färgen ger min iPad en mer naturlig färg istället för den vanliga metalliska aluminium färgen. Det är en trevligare ”natur” känsla som detta iPad fodral utstrålar. De stora stygnen runt om visar att produkten är handgjord och känns äkta.

Den är mycket robust och hållbar vilket jag märkt efter att ha använt den en längre tid. Kommer det lite vatten på den är det bara att vänta ner den och torka bort utan att det blir fläckar eller missfärgningar.

 

Den mjuka kanten runt om fodralet ger ett extra bra skydd mot stötar eller om man råkar tappa den på bordet.

 

 

Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg Snygga iPad fodral från Engelska The Snugg

 

Leave a Reply

latest posts from Blogg

libratone-one-12-sponsored
asus_zenwatch_3_gunmetal-with-brown-leather-17

Nya lyxiga ASUS ZenWatch3 smartwatch

Posted on Nov 24, 2016 in Allmänt | no responses

FNATIC-GEAR-MUS1

Fnatic Flick G1 mus för gamers av gamers

Posted on Nov 23, 2016 in Blogg | no responses

Articles you may be interested

libratone-one-12-sponsored
asus_zenwatch_3_gunmetal-with-brown-leather-17

Nya lyxiga ASUS ZenWatch3 smartwatch

Posted on Nov 24, 2016 in Allmänt | no responses

FNATIC-RUCH-PRO-TANGENTBORD-2

Fnatic Rush Pro är tangentbordet av gamers för gamers

Posted on Nov 21, 2016 in Blogg | no responses