Förbättra kontakten med dina kunder med ett CRM verktyg

Posted by Robert | maj 6, 2010 1

CRM – Kundrelationsverktyg

Med ett CRM (Customer Relationship Manager) verktyg kan du förbättra din kontakt med dina kunder, få översikt på försäljningen, organisera och planera.
Vi kan själva undra hur vi skulle klara oss utan ett CRM idag. Till en början när man har några få kunder kan det fungera med lappen på bordet, kontakter i Microsoft Outlook eller hur man nu organiserat det. Men så fort man får 50, 100 eller många fler fungerar inte det gamla enkla systemet.

Det är enkelt att komma igång med ett CRM verktyg och uppstartstiden är oftast bara några dagar där det mesta av tiden går åt till att få in kontakterna i verktyget.

Först måste du beställa ett CRM konto hos oss. Det kostar 295 kr per användare och månad. En mycket liten kostnad mot vad man får ut av ett sånt smart verktyg. Till detta CRM verktyg kan man köpa till eller gratis lägga till flera funktioner och tjänster. Om det kostar eller är gratis beror på vem som skapat funktionen eller tjänsten.

T.ex. finns det program som synkar din Outlook, Outlook webbmail eller Exchange mot CRM så dina kontakter hålls uppdaterade på båda ställen. Snyggt och bekvämt. Det fungerar även för Mac användare.

Beställ ditt konto nu. Skicka mail till order@webbfabriken.com


———-

Webbfabriken är ett specialistföretag inom Webb och säkerhet med mångårigt kunnande inom branschen. Företagets kunder är de som ställer mycket höga krav på tillgänglighet, säkerhet och teknisk kunskap inom webb och IT. Sedan starten har Webbfabriken levererat flera framgångsrika webb- och nätbutiker till bland annat inreda.com, Etol Design Sweden, Alfons Åberg, Elsas Hem och Upgrades Education Sweden.

One Response

Leave a Reply

latest posts from Blogg

WordPress logo

Blir det någon Vit Jul i år?

Posted on dec 10, 2011 in Allmänt | one comment

Smart och kraftfullt CRM verktyg!

Posted on feb 21, 2010 in Blogg | one comment

Articles you may be interested

Förbättra kontakten med dina kunder med ett CRM verktyg

Posted on maj 6, 2010 in Blogg | one comment