Robert bloggar om i intervju hos Cision

Posted by Robert | september 19, 2012 8

Hej kära läsare. Jag är inte den som gillar att synas utan skriver gärna av mig om teknik och roliga prylar. Inte den som skriver om mig själv, lägger upp bilder och tycker till om personliga saker. Även om det skulle vara kul i vissa sammanhang så får vi se vad framtiden bär med sig.

Cision rankar varje månad bloggar inom olika områden och jag har blivit intervjuad i samband med min blogg som idag har ungefär 2.5 Milj läsare varje vecka. Är ni intresserade så kan ni läsa det här:
http://www.cisionnewsroom.se/2012/09/12/cision-rankar-teknikbloggar/

Vad tycker ni läsare, ska jag skriva mer om mig själv och följa andra bloggare.. eller vill ni mest läsa om det ni kommer hit för, teknik, roliga saker, prylar, länktips och ögongodis? 🙂 🙂

Blogg_Cision_Teknikbloggar

8 Responses

Leave a Reply